Rengashotelli

Me säilytämme renkaitasi

Rengashotelli Vantaalla

Star-Rengas tarjoaa tähtitason olosuhteet renkaidesi säilytykseen

Porttipuistossa sijaitsevan rengasliikkeemme rengashotellissa renkaat säilötään asianmukaisesti. Renkaat pestään ennen varastointia ja niiden kunto tarkastetaan ammattilaisen toimesta aina ennen allelaittoa ja uuden kauden alkua. Paikkaamme rikkinäiset renkaat ja suosittelemme tarvittaessa renkaiden vaihtoa uusiin.

Kun tulet renkaidenvaihtoon, ota mukaan lukkopultin avain, toiset pultit/mutterit, mahdolliset soviterenkaat ja pölykapselit. Muistathan, että pultit tulee jälkikiristää n. 100 kilometrin ajon jälkeen. 

Ajanvaraus renkaidenvaihtoon rengashotellin asiakkaille

Rengashotellissa säilytyksessä olevat renkaat vaihdetaan alle vain ajanvarauksella. Sähköinen ajanvarauskalenterimme on käytössäsi ympäri vuorokauden. Mikäli tarvitset renkaanvaihdolle erityisjärjestelyn, olethan yhteydessä puhelimitse p. 0207 558330.

Nyt voit varata ajan myös pelkkään renkaiden allevaihtoon (takakontissa olevat vanteelliset renkaat). Valitse kalenterista -> 3. Vanteella olevien renkaiden allevaihto. 

Esteen sattuessa peruuta aikasi viimeistään edellisenä päivänä. Varaamme oikeuden veloittaa myöhemmin peruutetuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista renkaanvaihdon hinnan (45 €).

Mikäli haluat muuttaa tai peruuttaa tekemäsi ajanvarauksen, voit tehdä sen vahvistusviestissä olevan linkin kautta tai soittamalla rengashotellin asiakaspalveluun p. 0207 558 330 (ark. klo 9-17).

Kysy lisää >>

Suomalainen palveluntarjoaja Star-Rengas Oy

Kausisäilytys­hinnat 2024

Henkilöautot ja pienet cross over katumaasturit

Standard Premium
13" - 15" 110€ 150€
16" - 18" 120€ 160€
19" --> 130€ 180€

Pakettiautot, matkailuautot ja maasturit

130€ 180€
Erikoisautot, irtorenkaat alk. 150€ 200€
 

Sisältää:

Säilytys
Vakuutus
Allelaitto
Kuntotarkastus
Koneellinen pesu

Sisältää:

Säilytys
Vakuutus
Allelaitto
Kuntotarkastus
Premiumpesu
Tasapainotus

Hinnat sis. ALV 24% ja tarkoittavat yhtä säilytyskautta (kesäkausi tai talvikausi). Veloitamme säilytyskauden maksun aina kauden päättyessä/noudon yhteydessä, eli takautuvasti.

* Mikäli renkaita ei noudeta 2 kk:n kuluessa säilytyskauden päättymisestä, tai sopimusta uusita, voi Star- Rengas Oy renkaiden omistajaa kuulematta myydä säilöön jätetyt renkaat parhaaksi katsomallaan tavalla, säilytyskulujen kattamiseksi. Kesäkausi 1.3 – 30.11 / Talvikausi 1.10 – 31.5

MIKÄ RENGAS SOPISI MINULLE PARHAITEN?

TESTAA TÄSTÄ

PREMIUM

Renkaat

Kertyykö kilometrejä roimasti vuodessa, joten auton renkaat tulisi olla huippulaatuiset ja turvalliset ajossa, mutta kuitenkin lähes äänettömät? Premium-rengasluokasta löydät testimenestyjän renkaat. Pito ei petä ja ajomukavuus on taattu!

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu PREMIUM-renkaisiin

QUALITY

Renkaat

Etsitkö tasoltaan korkeita auton renkaita, vaikkakaan auto ei ole sinulle se päivittäinen työjuhta? Quality-renkaat ovat mainio vaihtoehto, kun arvostat renkaissa laatua ja muita hyviä ominaisuuksia, mutta ilman ammattitautoilijan vaatimuksia. 

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu QUALITY-renkaisiin

BUDGET

Renkaat

Lähinnä lyhyet työmatkat ja kauppareissut hoituvat erinomaisesti Budget-renkailla. Budget on valinta sinulle, joka etsit näppärää, kustannustehokasta rengastyyppiä, et istu ratissa vuoden aikana pitkiä aikoja ja ajat pääosin hyvissä olosuhteissa.

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu BUDGET-renkaisiin

Maksa erämaksulla – 10 kk korotonta maksuaikaa

Voit hakea luottopäätöksen helposti tästä jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Erämaksulla voit maksaa 10 000 euron ostoksesi jopa 60kk:n maksuajalla!

 

10 kk koroton maksuaika -Kampanjaluoton tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1000 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 30 € (avausmaksu 0 €, korko 0 % ja kuukausikulu 3 €), todellinen vuosikorko 6,69 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1030 €. Kertalyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmalla 103 €. Luotonmyöntäjä on Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjäliikkeen kanssa poikkeavista hinnoista.