Star-Rengas Oy

Osa RengasCenter-ketjua

Star-Rengas on RengasCenter-liike Vantaalla

Olemme paikallinen rengasliikkeesi, joka palvelee sinua yli 30 vuoden kokemuksella

Star-Rengas Oy on sisarusten, Jude ja Johanna Nirkon, omistama rengasliike Vantaan Porttipuistossa. Myymme ja asennamme renkaat sekä vanteet 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme myös rengashotellin palvelut ja säädämme ohjauskulmat kuntoon, muiden rengastöiden ohella.

Erittäin laadukas, mutta silti jokaisen autoilijan budjetin huomioiva tuotevalikoima sekä vankka ammattitaito ovat aina olleet toimintamme kulmakiviä. Rengasvalikoimastamme löydät niin Premium-, Quality- kuin Budget-tason renkaat. 

Palvelumme tunnetaan ennen kaikkea siitä, että pyrimme huomioimaan kunkin autoilijan yksilölliset tarpeet erityisen huolellisesti! Sitoutuminen työhömme sai kiitosta, kun Vantaan Yrittäjänaisten hallitus palkitsi syksyllä 2019 Johannan Vuoden Yrittäjänaisena. 

Kuulumme Vantaan RengasCenter-yrittäjiin

Kuulumme 1.9.2021 alkaen Suomen suurimpaan yksityisten yrittäjien rengasliikeketjuun, RengasCenteriin. RengasCenterin omistavat kauppiaat itse, joten käydessäsi meillä saat edelleen paikallisen yrittäjän palvelua – ja myös tuet paikallista yrittäjääsi. 

Olet erittäin tervetullut tutustumaan renkaisiin, vanteisiin ja muihin palveluihimme toimipisteeseemme, osoitteeseen Porttisuontie 11, 01200 Vantaa. Olemme avoinna ma–pe 8:30–17:00 ja rengassesonkien aikaan myös lauantaisin.

Katso tarkemmat yhteystiedot ›

Suomalainen laadukas palvelu Rengas-Star Oy

MIKÄ RENGAS SOPISI MINULLE PARHAITEN?

TESTAA TÄSTÄ

PREMIUM

Renkaat

Kertyykö kilometrejä roimasti vuodessa, joten auton renkaat tulisi olla huippulaatuiset ja turvalliset ajossa, mutta kuitenkin lähes äänettömät? Premium-rengasluokasta löydät testimenestyjän renkaat. Pito ei petä ja ajomukavuus on taattu!

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu PREMIUM-renkaisiin

QUALITY

Renkaat

Etsitkö tasoltaan korkeita auton renkaita, vaikkakaan auto ei ole sinulle se päivittäinen työjuhta? Quality-renkaat ovat mainio vaihtoehto, kun arvostat renkaissa laatua ja muita hyviä ominaisuuksia, mutta ilman ammattitautoilijan vaatimuksia. 

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu QUALITY-renkaisiin

BUDGET

Renkaat

Lähinnä lyhyet työmatkat ja kauppareissut hoituvat erinomaisesti Budget-renkailla. Budget on valinta sinulle, joka etsit näppärää, kustannustehokasta rengastyyppiä, et istu ratissa vuoden aikana pitkiä aikoja ja ajat pääosin hyvissä olosuhteissa.

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu BUDGET-renkaisiin

Maksa erämaksulla – 10 kk korotonta maksuaikaa

Voit hakea luottopäätöksen helposti tästä jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Erämaksulla voit maksaa 10 000 euron ostoksesi jopa 60kk:n maksuajalla!

 

10 kk koroton maksuaika -Kampanjaluoton tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1000 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 30 € (avausmaksu 0 €, korko 0 % ja kuukausikulu 3 €), todellinen vuosikorko 6,69 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1030 €. Kertalyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmalla 103 €. Luotonmyöntäjä on Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjäliikkeen kanssa poikkeavista hinnoista.