Renkaat kolmeen erilaiseen ajoon

PREMIUM - QUALITY - BUDGET

UUDET RENKAAT

Talvi- ja kesärenkaat

Renkaat meiltä Vantaalta

Kun on aika hankkia uudet kesärenkaat tai talvirenkaat autoon, me paitsi myymme, myös vaihdamme ne ajoneuvoosi

Joka vuosi se on edessä – renkaiden vaihto kesästä talveen tai toisinpäin. Toki muulloinkin voi olla syytä vaihdattaa renkaat sekä tarkastaa niiden kunto, jos ajoturvallisuus ja ajamisen hyvä tuntuma alkaa renkaista johtuen epäilyttää. 

Rengasliikkeemme Vantaalla tarjoaa renkaat kolmesta eri kategoriasta: PREMIUMQUALITY ja BUDGET

Valitset vain ajoosi ja hintaluokkaasi sopivan rengastyypin, me hoidamme asennuksen. Saat sekä renkaat että vaihdon tottakai molemmat meiltä. Samalla kannattaa kurkata vanteiden puolelle. Kysy myös rengaspaketteja!

Jos kesärenkaat, kitkarenkaat tai nastarenkaat kuitenkin tuottavat valinnan vaikeutta, voit kääntyä heti puoleemme. Valitaan renkaat yhdessä! Tule vain käymään, aloitetaan siitä. Meiltä saat aina yksilöllistä, juuri sinulle suunnattua palvelua. 

Yhteystietomme ›

Vantaalla Rengasliike tarjoaa suomalaista palvelua

PREMIUM

Renkaat

Kertyykö kilometrejä roimasti vuodessa, joten auton renkaat tulisi olla huippulaatuiset ja turvalliset ajossa, mutta kuitenkin lähes äänettömät? Premium-rengasluokasta löydät testimenestyjän renkaat. Pito ei petä ja ajomukavuus on taattu!

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu PREMIUM-renkaisiin

QUALITY

Renkaat

Etsitkö tasoltaan korkeita auton renkaita, vaikkakaan auto ei ole sinulle se päivittäinen työjuhta? Quality-renkaat ovat mainio vaihtoehto, kun arvostat renkaissa laatua ja muita hyviä ominaisuuksia, mutta ilman ammattitautoilijan vaatimuksia. 

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu QUALITY-renkaisiin

BUDGET

Renkaat

Lähinnä lyhyet työmatkat ja kauppareissut hoituvat erinomaisesti Budget-renkailla. Budget on valinta sinulle, joka etsit näppärää, kustannustehokasta rengastyyppiä, et istu ratissa vuoden aikana pitkiä aikoja ja ajat pääosin hyvissä olosuhteissa.

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu BUDGET-renkaisiin

Maksa erämaksulla – 10 kk korotonta maksuaikaa

Voit hakea luottopäätöksen helposti tästä jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Erämaksulla voit maksaa 10 000 euron ostoksesi jopa 60kk:n maksuajalla!

 

10 kk koroton maksuaika -Kampanjaluoton tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1000 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 30 € (avausmaksu 0 €, korko 0 % ja kuukausikulu 3 €), todellinen vuosikorko 6,69 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1030 €. Kertalyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmalla 103 €. Luotonmyöntäjä on Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjäliikkeen kanssa poikkeavista hinnoista.