PREMIUM-renkaat Vantaalta

Premium on turvallinen, taloudellinen ja äänetön, vaativan kuskin rengas

Kuskin, joka ajaa paljon, joten renkaan on oltava markkinoiden parhainta kärkeä! Turvallinen ja lähes äänetön, sitäkin tämä rengastyyppiemme johtotähti on. Premiumissa yhdistyvät laatu, kestävyys ja testimenestyjän muut ominaisuudet: rengas, joka pitää ja jolla on mukava ajaa. 

Premium-renkaiden jarrutusmatkat ovat lyhyitä, niillä on mainio märkäpito, pieni vierintävastus sekä parannettu polttoainetehokkuus. Rengasmelu on hyvin alhainen. 

Tutustu ohesta Premium-kesä-, nasta- ja kitkarenkaisiin. Tule toki käymään rengasliikkeessämme Vantaalla vaikka saman tienkin, niin kerromme sinulle itse lisää. Autamme valitsemaan sopivat renkaat yli 30 vuoden kokemuksella!

Katso yhteystiedot »

  • Ajomäärä 
  • Jarrutusmatka 
  • Rengasmelu 
  • Taloudellisuus 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Ota yhteyttä

Hyvään palveluumme kuuluu helppo yhteydenotto

Ajanvaraus renkaidenvaihtoon

Varaa aika

Ajanvaraus renkaidenvaihtoon hoituu tästä helposti. Tule myös myymäläämme tutustumaan rengasvalikoimaamme!

Varaa aika 

Yhteydenottolomake

Täytä lomake

Voit täyttää laajemmaan tarjouspyyntölomakkeen, niin katsomme sinulle sopivat renkaat antamiesi tietojen perusteella. 

Pyydä tarjous

Kuva

Ota kuva

Voit myös ottaa kuvan nykyisistä renkaistasi ja lähettää sen meille, niin annamme sinulle tarjouksen sen pohjalta. 

Ota kuva

Maksa erämaksulla – 10 kk korotonta maksuaikaa

Voit hakea luottopäätöksen helposti tästä jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Erämaksulla voit maksaa 10 000 euron ostoksesi jopa 60kk:n maksuajalla!

 

10 kk koroton maksuaika -Kampanjaluoton tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1000 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 30 € (avausmaksu 0 €, korko 0 % ja kuukausikulu 3 €), todellinen vuosikorko 6,69 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1030 €. Kertalyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmalla 103 €. Luotonmyöntäjä on Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjäliikkeen kanssa poikkeavista hinnoista.