Vanteet

Alumiinivanteiden asiantuntijalta

Vanteet Vantaalta

Meiltä kaikki Suomen suurimpien maahantuojien vannemallit, oli tyylisi sitten hallitun hillitty tai vähän villimpi

Rengasliikkeestämme Vantaalta saat luonnollisesti renkaiden lisäksi myös vanteet autoosi. Olemme alumiinivanteiden asiantuntija vuosien kokemuksella, ja valikoimamme kattaa kaikki Suomen suurimpien vannemaahantuojien vannemallit. Meiltä ovat saatavilla myös vanteiden kiinnitystarvikkeet, sovitteet sekä TPMS-paineanturit.

Uniikki ja erottuva, perinteiseen sopiva – vanteemme istuvat tyyliin kuin tyyliin. Teemme yhteistyötä mm. seuraavien vannetoimittajien kanssa.

Laadukas suomalainen palvelu Star-Rengas

Näin saat autoosi ja makuusi istuvat vanteet

  • Piipahda liikkeessämme Porttisuontiellä tai varaa aika henkilökohtaiseen vanne-esittelyyn, yhteystietomme >>
  • Esittelemme vaihtoehtojamme ja mikäli tykästyt tiettyyn malliin, laadimme sinulle tarjouksen vanteet + asennus -paketista.
  • Asennamme vanteet autoosi yhdessä sovittuna ajankohtana.  
  • Teemme asennuksen jälkeiset vanteiden kiristykset ym. tarvittavat toimenpiteet.

Tule käymään tai varaa aika »

Alcar 3D vannesovitin

Lue lisää ›

Wheel Fashion

Lue lisää ›

SpecialWheels erikoisvanteet

Lue lisää ›

Luxury Alloys

Lue lisää ›

Maksa erämaksulla – 10 kk korotonta maksuaikaa

Voit hakea luottopäätöksen helposti tästä jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Erämaksulla voit maksaa 10 000 euron ostoksesi jopa 60kk:n maksuajalla!

 

10 kk koroton maksuaika -Kampanjaluoton tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1000 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 30 € (avausmaksu 0 €, korko 0 % ja kuukausikulu 3 €), todellinen vuosikorko 6,69 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1030 €. Kertalyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmalla 103 €. Luotonmyöntäjä on Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjäliikkeen kanssa poikkeavista hinnoista.