Star-Rengas

Rengashotellin ajanvaraus

Rengashotellin asiakkaiden sähköinen ajanvaraus

Varaa vaivatta milloin haluat, missä haluat

Renkaat pestään ennen varastointia ja niiden kunto tarkastetaan ammattilaisen toimesta aina ennen allelaittoa ja uuden kauden alkua. Suosittelemme tarvittaessa renkaiden vaihtoa uusiin. Kun tulet renkaidenvaihtoon, ota mukaan lukkopultin avain, toiset pultit/mutterit, mahdolliset soviterenkaat ja  pölykapselit.  Muistathan, että pultit tulee jälkikiristää n. 100 kilometrin ajon jälkeen.

Rengashotellissa säilytyksessä olevat renkaat vaihdetaan alle ajanvarauksella. Sähköinen ajanvarauskalenterimme  on käytössäsi ympäri vuorokauden. Mikäli tarvitset renkaanvaihdolle erityisjärjestelyn, olethan yhteydessä puhelimitse p. 0207 558330
 
Ajanvarauskalenteri on vain asiakkaille, joiden renkaat ovat jo rengashotellissa. Jos tuot renkaita hotelliin ensi kertaa, aikaa ei tarvitse varata. Kalenterista ei voi myöskään varata aikaa pelkkään allevaihtoon (takakontissa oleville renkaille).
 
Esteen sattuessa peruuta aikasi viimeistään edellisenä päivänä. Varaamme oikeuden velottaa myöhemmin peruutetuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista renkaanvaihdon hinnan (45€). Mikäli haluat muuttaa, tai peruuttaa tekemäsi ajanvarauksen, voit tehdä sen vahvistusviestissä olevan linkin kautta tai soittamalla Rengashotellin asiakaspalveluun p. 0207 558 330 (ark: 9-17)

Varaa aika »

MIKÄ RENGAS SOPISI MINULLE PARHAITEN?

TESTAA TÄSTÄ

PREMIUM

Renkaat

Kertyykö kilometrejä roimasti vuodessa, joten auton renkaat tulisi olla huippulaatuiset ja turvalliset ajossa, mutta kuitenkin lähes äänettömät? Premium-rengasluokasta löydät testimenestyjän renkaat. Pito ei petä ja ajomukavuus on taattu!

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu PREMIUM-renkaisiin

QUALITY

Renkaat

Etsitkö tasoltaan korkeita auton renkaita, vaikkakaan auto ei ole sinulle se päivittäinen työjuhta? Quality-renkaat ovat mainio vaihtoehto, kun arvostat renkaissa laatua ja muita hyviä ominaisuuksia, mutta ilman ammattitautoilijan vaatimuksia. 

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu QUALITY-renkaisiin

BUDGET

Renkaat

Lähinnä lyhyet työmatkat ja kauppareissut hoituvat erinomaisesti Budget-renkailla. Budget on valinta sinulle, joka etsit näppärää, kustannustehokasta rengastyyppiä, et istu ratissa vuoden aikana pitkiä aikoja ja ajat pääosin hyvissä olosuhteissa.

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu BUDGET-renkaisiin

Maksa erämaksulla – 10 kk korotonta maksuaikaa

Voit hakea luottopäätöksen helposti tästä jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Erämaksulla voit maksaa 10 000 euron ostoksesi jopa 60kk:n maksuajalla!

 

10 kk koroton maksuaika -Kampanjaluoton tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1000 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 30 € (avausmaksu 0 €, korko 0 % ja kuukausikulu 3 €), todellinen vuosikorko 6,69 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1030 €. Kertalyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmalla 103 €. Luotonmyöntäjä on Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjäliikkeen kanssa poikkeavista hinnoista.