Kesärenkaat

Sinun ajoosi ja autoosi

Testaa sinulle sopivin rengasluokka 

Kesärenkaat Vantaalta

Kun kesäkausi lähestyy ja tarvitset uusia renkaita autoosi, Star-Rengas on rengasliikkeesi

Ota kevät vastaan uusilla, tuliterillä renkailla! Kun yöpakkaset ovat ohi ja on aika vaihtaa talvirenkaista kesärenkaisiin, rengaskaupat ja vaihdot onnistuvat pitkän asiantuntemuksemme voimin. Rengasliikkeemme Vantaalla tarjoaa sinulle laajan valikoiman kesärenkaita, joista autamme valitsemaan omaan ajoosi, autoosi ja hintahaitariisi sopivat. Me myös asennamme renkaat, tottakai. 

Renkaiden laadusta ei kannata luistaa, eritoten ammatikseen tai lähes päivittäin enemmän autoa ajavien. Kun alla on laaturengas, pito pysyy paremmin märällä asfaltilla ja jarrutusmatka jää lyhyeksi. Kevään ja kesän haastavat ajokelit eivät tunnu niin hankalilta hyvällä renkaalla. 

Renkaiden valinta on sinulle helppoa. Tarjoamme kolme vaihtoehtoa erilaiseen ajoon, vaatimuksiin ja budjettiin. Valitse tästä:

PREMIUM »  QUALITY »  BUDGET »

Jos tarvitset apua tai lisätietoja, ota yhteyttä tai tule käymään!

MIKÄ RENGAS SOPISI MINULLE PARHAITEN?

TESTAA TÄSTÄ

PREMIUM

Renkaat

Kertyykö kilometrejä roimasti vuodessa, joten auton renkaat tulisi olla huippulaatuiset ja turvalliset ajossa, mutta kuitenkin lähes äänettömät? Premium-rengasluokasta löydät testimenestyjän renkaat. Pito ei petä ja ajomukavuus on taattu!

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu PREMIUM-renkaisiin

QUALITY

Renkaat

Etsitkö tasoltaan korkeita auton renkaita, vaikkakaan auto ei ole sinulle se päivittäinen työjuhta? Quality-renkaat ovat mainio vaihtoehto, kun arvostat renkaissa laatua ja muita hyviä ominaisuuksia, mutta ilman ammattitautoilijan vaatimuksia. 

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu QUALITY-renkaisiin

BUDGET

Renkaat

Lähinnä lyhyet työmatkat ja kauppareissut hoituvat erinomaisesti Budget-renkailla. Budget on valinta sinulle, joka etsit näppärää, kustannustehokasta rengastyyppiä, et istu ratissa vuoden aikana pitkiä aikoja ja ajat pääosin hyvissä olosuhteissa.

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu BUDGET-renkaisiin

Maksa erämaksulla – 10 kk korotonta maksuaikaa

Voit hakea luottopäätöksen helposti tästä jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Erämaksulla voit maksaa 10 000 euron ostoksesi jopa 60kk:n maksuajalla!

 

10 kk koroton maksuaika -Kampanjaluoton tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1000 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 30 € (avausmaksu 0 €, korko 0 % ja kuukausikulu 3 €), todellinen vuosikorko 6,69 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1030 €. Kertalyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmalla 103 €. Luotonmyöntäjä on Svea Ekonomi AB (publ), Filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki. Svea voi sopia myyjäliikkeen kanssa poikkeavista hinnoista.